You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Az Ön bevásárlókosara még üres!

Rólunk

Mi a ZTF?


A ZTF (Zöld támfalak) sokéves hagyománnyal rendelkező zöld technológia a támfalak építéséhez. Egyszerű, két összetevőjű rendszerről van szó, melynek köszönhetően természetes, zöld és nagyszerűen kinéző falat építhet a beton- vagy kőfal megépítéséhez szükséges idő és pénz töredékéért. A ZTF rendszer csak két alkotóelemből áll, a geotextil zsákból és a kötőelemből. A földdel vagy föld és homok vagy kavics keverékével megtöltött zsákot az útmutató alapján a kötőelemre kell helyezni, majd ezt a műveletet kell ismételni. A ZTF rendszer gyors és egyszerű, és a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálja akár a ház körül, akár az építkezésen.


Kinek szánjuk a ZTF rendszert?


Mindenkinek!


A ZTF rendszer valóban végtelen felhasználási lehetőséget kínál. Ügyfeleink a kert- és telekrendezés során gyorsan és egyszerűen alkalmazhatják zsákrendszerünket. Önerőből is építhetnek falakat, sziklakertalapokat vagy szép lépcsőzetes teraszokat. A ZTF rendszer természetesen ideális olyan telkeken való felhasználáshoz, ahol támfal vagy fal kialakítása szükséges. Nagyszerű alternatívát jelent a hagyományos drága kő- vagy betonfalakkal szemben, melyeknek a felépítése sok időt és sok esetben szakszerű segítséget igényel. A ZTF rendszerrel az egyszerű eljárás alapján saját maga megépítheti a támfalat, vagy ugyanolyan minőségű és szilárdságú falat, amely ezen felül a későbbiekben még szépen ki is zöldül. Sőt a ZTF rendszer szét is szedhető és újból felhasználható. A ZTF rendszer azonban nem csak a kertészek számára vagy kis építkezésekhez

alkalmas. Ez a környezetkímélő zsákrendszer megfelel lejtők stabilizálására, folyók medrének rendezésére, akár 20 méter magas támfalak megépítésére vagy autópálya melletti töltések kialakítására. Mivel környezetkímélő rendszerről van szó, ezért első osztályú lehetőségként alkalmazható erdők, parkok és más olyan helyek rendezése során, ahol a beton használata egyszerűen kizárt.


A ZTF rendszer előnyei


A ZTF rendszer (Zöld Támfalak):


Olcsóbb

Gyorsabb

Tartósabb

Környezetbarát


Olcsóbb

A ZTF rendszer a szokásos kő- vagy betonfalakkal összehasonlítva hozzávetőleg 40 %-kal olcsóbb. A rendszer alkalmazása során nincs szükség drága, speciális berendezésekre, sem mechanizmusokra, mint amilyenek például a kotrógépek, daruk, zsaluzat vagy a keverők. A ZTF rendszer segítségével a különböző egyszerű falakat önerőből is megépítheti.


Gyorsabb

A ZTF rendszer kialakításakor külön hangsúlyt helyeztek az egyszerű telepítésre és az azzal kapcsolatos minimális igényekre. Ez a zsákrendszer két összetevőből áll (a geotextil zsákból és a kötőelemből). Kisebb falak, sziklakertek és zöld falak építése ezzel a rendszerrel kétszer gyorsabb, mint a hagyományos módszerrel.


Tartósabb

A ZTF technológia élettartama a hagyományos betonnal szemben hosszabb, akár 120 év is lehet. A speciális geotextíliából készült zsákok puhák és formálhatók, továbbá instabil vagy nehezebben hozzáférhető terepen is könnyen alkalmazhatók. Egyúttal kiválóan beleillenek a fás vagy bokros környezetbe, ahol idővel zöld és

tartós műtárgyat alkotnak. A ZTF technológia a kötések nagy toleranciájának köszönhetően hatékonyan megbirkózik a fölösleges vízmennyiséggel is. A felhasznált geotextília ellenáll az UV sugárzásnak, és nem árt neki a hosszantartó közvetlen napsugárzás sem. Sőt a ZTF rendszer idővel kizöldül, és projektje természetes alkotórészévé válik.


Környezetbarát

A ZTF rendszer újrahasznosított és nem toxikus termék. Felhasználásakor minimális beavatkozásra van szükség a környező természetet illetően. A rendszer előállítása során 97 %-kal kevesebb CO2 keletkezik, mint az ennek megfelelő beton támfal vagy kerítés esetében. A graffitisek számára használhatatlan, így sosem kell falfirkáktól tartania. A növények telepítését követően a ZTF rendszer valóban a telke zöld és természetes alkotórészévé válik.A GREEN BAGS CSAPAT