You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Az Ön bevásárlókosara még üres!

Kézbesítésre vonatkozó információk

KÉZBESÍTÉSRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓKA SZLOVÁK KÖZTÁRASÁG ÉS AZ EU MÁS TAGÁLLAMAINAK KERETÉN BELÜL A KÉZBESÍTÉS FUTÁRSZOLGÁLAT ÁLTAL BIZTOSÍTOTT.


A kézbesítési díj összegének kiszámítása az adott szállítási mód kiválasztását követően történik, vagy annak összegét kiszámíthatja előre is, a termék/ek kiválasztása és mennyiségük megadása után a „kosárban”.


FUVAROZÓTÁRSASÁGOK ÁLTAL BIZTOSÍTOTT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Fuvarozótársaság által kézbesített áru

Az áru DPD futárszolgálat által történő kézbesítése.

A postaköltséget, ha nincs másként feltüntetve, 15.00 € összegben számlázzuk.

A szállítási díj magában foglalja az esti kézbesítés lehetőségét (választható) és az ügyfél telefonos értesítését a kézbesítés idejének és helyének megváltozása esetére.

Egyes kifejezetten nagyméretű, terjedelmes, nagy mennyiségű árut tartalmazó küldemények esetén a szállítási díj összege megemelkedhet. A szállítási díj összege a szállítás módjának kiválasztását követően azonnal megjelenik.

A küldemény reklamációja a kézbesítésétől számított 3 napon belül lehetséges azzal a feltétellel, hogy a sérülés az átadáskor nem volt látható!

FIGYELEM! Amennyiben a csomag láthatóan sérült, vagy a védőszalag megsérült, a reklamációt közvetlenül a szállítónál érvényesítse. A szállítás során keletkezett károkért a beszállító nem vállal felelősséget.

A küldemény kézbesítésére általában a feladást követő napon kerül sor. A küldemény feladásáról az ügyfél e-mailben kap tájékoztatást.


Személyes átvétel

Nagy mennyiségű áru Bratislavában, személyesen történő átvételével kapcsolatban kérjük, telefonon vagy e-mailben lépjen kapcsolatba a Green Bags csapattal.


A Green Bags csapat